zoeken
 

Kleur

Formaat

Toepassing

Productgroep

Afwerking

Duurzaam

Extra functies

Patronen

Verwerking

 • DuboKeur

  Betonstraatsteen en betontegels beschikken niet voor niets over het onafhankelijke DuboKeur certificaat, hét bewijs dat ze op een breed spectrum van milieutechnische eisen het allerhoogste scoren in vergelijking met andere materialen in dezelfde functionele toepassing.

 • Cradle to Cradle

  De fabrikanten gaan nog een stap verder: ze laten hun producten wederom onafhankelijk toetsen op de Cradle to Cradle filosofie. Overtuigd van het feit dat het beton als materiaal oneindig herbruikbaar is. Nu al sluiten betonnen bestratingsmaterialen aan op de eisen van duurzaam inkopen. De maatschappelijke verlangens gaan met Cradle to Cradle verder. Beton is klaar voor de toekomst.

 • Sociale voordelen

  Ook sociale en maatschappelijke omstandigheden, zoals arbovriendelijke verwerking, bijdrage aan een verantwoorde waterhuishouding, beperking van verkeerslawaai, duurzaam veilige verkeersoplossingen, ze zijn prima te realiseren met dit type bestratingsmateriaal.

 • Duurzame kwaliteit

  Voeg daarbij de duurzame kwalitatieve aspecten als kleurvastheid, vrijheid in design, geschiktheid voor functies en bewezen sterkte, en het is niet verwonderlijk dat betonnen bestratingsmaterialen de meest duurzame keuzeoptie vertegenwoordigen.

 • Straategisch Dagblad

  Straategisch Dagblad

  Voor de Dubodag heeft Straategie.nl het Straategisch Dagblad uitgegeven. In deze special leest u over duurzame bestrating, wetenschappelijk onderzoek door het NIBE, Levens Cyclus Analyse (LCA), DuboKeur en Senter Novem (nu Agentschap NL).

Duurzame projecten

Duurzame projecten

De totaalsom van een duurzame bestrating. Hoe moet men anders een veelzijdig begrip als duurzaamheid benaderen? Het gaat om uiteenlopende facetten die tezamen maken dat een bestrating met betonnen bestratingsmaterialen meer dan uitstekend scoort in de optelsom van duurzaamheid.

U vindt hieronder een aantal duurzame projecten, met de trefwoorden kunt u verder zoeken naar voor u relevante projecten in de database.

Projecten ter inspiratie (41)

 

Terug

Betonnen bestrating, oneindig veelzijdig