zoeken
project 8 van 59

Goed vertoeven in Woonpark De Schutse in Hoensbroek

Goed vertoeven in Woonpark De Schutse in Hoensbroek

1
2
3
Terras, wandelpaden en paviljoen in binnentuin
Vlonderpad over vijver, richting terras
Vijver in binnentuin, met daaromheen wandelpaden
Opdrachtgever: Woningstichting De Voorzorg
Ontwerp: Bureau Verbeek landschapsarchitectuur/ecologie/stedelijk ontwerp, Gulpen
Uitvoering: Wegenbouw Curvers

Woonpark de Schutse in Hoensbroek, gemeente Heerlen, omvat seniorenwoningen inclusief een zorgsteunpunt en zorgappartementen. Centraal in het ontwerp voor de buitenruimte staat een organisch vormgegeven vijverpartij. Bestaande waardevolle bomen zijn zorgvuldig in de ‘tuin’ opgenomen. Vanuit de woningen is uitzicht op de groene tuin, waarin het ook goed vertoeven is. Pleintjes, paden en parkeerplaatsen zijn uitgevoerd in betonstraatstenen (waalformaat en dikformaat) en betontegels (40x40 en 40x20 cm).
 

Alle projecten
Project aanmelden

project 8 van 59

Betonnen bestrating, oneindig veelzijdig