zoeken
project 12 van 59

Groene uitstraling voor evenementen- en parkeerterrein Reeuwijkse Hout

Groene uitstraling voor evenementen- en parkeerterrein Reeuwijkse Hout

1
2
3
4
5
219_1338834067_img-1699.jpg
219_1338833246_img-1706.jpg
219_1338833203_img-1705.jpg
219_1338833267_img-1702.jpg
219_1338833225_img-1701.jpg
Opdrachtgever: Natuur- en Recreatieschap Reeuwijkse Plassen e.o.
Ontwerp: Natuur- en Recreatieschap Reeuwijkse Plassen e.o. en provincie Zuid-Holland
Uitvoering: Bunnik, Nieuwerbrug

Eind 2011 gaf het Natuur- en Recreatieschap Reeuwijkse Plassen het startsein voor het aanpakken van de parkeermogelijkheden bij Reeuwijkse Hout. Inmiddels is het noordelijke deel van het parkeertterrein vrij gegeven. Dit is tegenover Restaurant Reeuwijkse Hout. De werkzaamheden gaan nog door tot eind november 2012. Dan wordt ook het zuidelijke parkeerterrein beschikbaar gesteld. Het gaat in beide gevallen om een combinatie van een 10.000 m2 groot evenemententerrein en parkeervoorziening.

Door grasbetonstenen behoudt het nieuwe terrein een groene uitstraling. Voorheen lag er een onverhard parkeerterrein dat na een regenbui blank stond. Tevens zijn voor het aanwezige restaurant (invalide)parkeerplaatsen met behulp van grijze betonstraatsteen aangelegd. Het gewijzigde parkeerterrein voldoet aan huidige eisen en biedt bezoekers de mogelijkheid om met hun auto naar het gebied te komen voor een mooie wandeling, een fietstocht of een kleinschalig evenement.

Het project wordt medegefinancierd door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Het overige deel wordt gefinancierd door het Natuur- en Recreatieschap Reeuwijkse Plassen e.o. met cofinanciering van provincie Zuid-Holland en Investeringsbudget Landelijk Gebied (ILG).

U kunt in Google Maps hiernaast de oude situatie bekijken.

Alle projecten
Project aanmelden

project 12 van 59

Betonnen bestrating, oneindig veelzijdig