zoeken

Dossiers met informatie

Dossiers met informatie

Straategie.nl helpt u bij de gewogen keuze voor bestratingen. U vindt hieronder dossiers met informatie; met onderstaande buttons kunt u filteren op een categorie.

 

Terug

 • BRL waarborgt duurzame milieuprestaties voor betonnen infraproducten

  Eerste certificaten uitgereikt aan zeven producenten

  Op 23 maart zijn de eerste certificaten uitgereikt aan zeven producenten die voldoen aan de gestelde milieueisen voor betonnen infraproducten conform BRL K11002. De uitreiking vond plaats door Kiwa bij het Betonhuis in Woerden

  Duurzaamheid
 • BRL maakt milieugegevens infraproducten extra betrouwbaar

  Met de introductie van de Beoordelingsrichtlijn K11002 ‘Geneneren van Milieuprofielen voor betonnen infraproducten’ krijgen opdrachtgevers in de GWW-sector een praktische, uniforme toetsing in handen. Datgene wat bijvoorbeeld een gemeente voorschrijft aan milieuprofielen voor betonstraatstenen, betontegels, betonbanden, grasbetontegels en zetstenen voor dijkversterking krijgt die gemeente op de bouwplaats daadwerkelijk geleverd. 

  Duurzaamheid
 • De totaalsom van duurzame bestrating

  De totaalsom van een duurzame bestrating. Hoe moet men anders een veelzijdig begrip als duurzaamheid benaderen? Het gaat om uiteenlopende facetten die tezamen maken dat een bestrating met betonnen bestratingsmaterialen meer dan uitstekend scoort in de optelsom van duurzaamheid.
  Duurzaamheid
 • Straategie (special duurzaamheid)

  Toegegeven, duurzaamheid is vaak een ongrijpbaar begrip dat op vele manieren te interpreteren is. Daarom bieden de feiten houvast. Daarom maakt een objectief DUBOkeur zoveel duidelijk. Daarom mogen bij een verantwoorde keuze voor bestratingen behalve de milieutechnische voordelen van betonnen  bestratingsproducten ook andere maatschappelijke pluspunten worden meegewogen. In dit katern een mix van feiten en meningen die u helpen bij de juiste keuzes. Lees hier de Straategie special duurzaamheid.
  Duurzaamheid
 • Zoeken op trefwoord: duurzaamheid

  U vindt hier nieuws, projecten en pagina's waarbij duurzaamheid een rol speelt.
  Duurzaamheid
 • Zoeken op trefwoord: EMVI

  U vindt hier nieuws, projecten en pagina's waarbij EMVI een rol speelt.

  Duurzaamheid

Betonnen bestrating, oneindig veelzijdig