zoeken

Straategie themaspecial

Overladen met kennis op het jongste kennisevenement? Of gewoon niet in de gelegenheid om bij elk congres aanwezig te zijn? Daarom is in deze Straategie special een aantal aandachtspunten verzameld. Geen lange verhalen, maar keuzeoverwegingen die een rol (moeten) spelen bij de inrichting van de openbare ruimte in het algemeen en de aanleg van bestratingen in het bijzonder.

We geven in deze special een inkijkje in belangrijke thema’s zoals duurzaamheid, veiligheid, kosten, geluid en waterbeheer bij bestratingen. Meer kennis over deze onderwerpen is te vinden op deze website of bij de producent van betonnen bestratingsmaterialen, die dagelijks meedenkt en meewerkt aan een geslaagde symbiose tussen hoogwaardige producten en succesvolle inrichting van de openbare ruimte.

Deze website is voorzien van soortgelijke thematische dossiers om het u bij opdracht, ontwerp, uitvoering en beheer nog makkelijker te maken. Want de bestrating anno nu is anders dan die uit het verleden toen het om verharding ging. Uiteraard blijft er voldoende ruimte voor inspiratie op de website, alleen al in de vorm van meer dan 130 projecten in de projectdatabase. Inspiratie hoort namelijk bij bestratingen. Daarom sluiten wij de genoemde thema’s ook in deze special af met een vleugje inspiratie en ideeënrijkdom. De slogan voor betonnen bestratingsmaterialen is niet voor niets: oneindig veelzijdig.

Vraag hier de (gratis) themaspecial aan. 

Alle magazines
Download dit magazine

Betonnen bestrating, oneindig veelzijdig