zoeken
 

nieuws

Zoeken

21-11-2017

Netwerk Betonketen wordt Bouwcirculair

Het Netwerk Betonketen gaat door onder een nieuwe naam: BouwCirculair. Op 10 oktober werd tijdens het BouwCirculair Congres 2017 officieel de gelijknamige beweging gelanceerd.

Het congres fungeerde als een ontmoetingspunt voor iedereen die zich verantwoordelijk voelt en te maken heeft met circulair denken en doen binnen de eigen organisatie. Een plek waar alle leden en geïnteresseerden bij elkaar komen om bij te praten, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de komende periode te formuleren. Daarnaast werd ingezet op het realiseren van innovaties door het verbinden van partijen in de keten alsmede het betrekken van het onderwijs.

Met de overgang van Netwerk Betonketen naar BouwCirculair blijft het goede van het netwerk behouden én wordt een volgende stap gezet waarbij omvang, ambities, bouwmaterialen en (kennis)activiteiten de komende jaren naar een volgend niveau worden getild. Dit uit zich in de volgende agenda:
Elk kwartaal komt elke keten bijeen om bij te praten en concrete afspraken te maken over doelstellingen én concreet toe te passen producten en processen.Er zijn thematische bijeenkomsten, cursussen, een website (lancering na 10 oktober) en nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en een kwartaalblad (BouwCirculair) met visies en achtergronden.Minimaal één keer per jaar vindt er een landelijk evenement plaats waarop alle leden en geïnteresseerden bij elkaar komen om bij te praten, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de komende periode te formuleren. Daarnaast wordt ingezet op het realiseren van innovaties door het verbinden van partijen in de keten alsmede het betrekken van het onderwijs. Meer informatie: www.bouwcirculair.nl. 
 

Alle nieuwsberichten

Betonnen bestrating, oneindig veelzijdig